Activiteitenbegeleiding

Het logo verklaart al de werkwijze van het bedrijf; de mode bij u in huis. Dit is dan niet letterlijk in de eigen woning, maar in een zaal van uw zorglocatie. Het kan ook zijn in een ruimte van een serviceflat of in een wijkcentrum van een KBO vereniging.
1986, Het jaar waarin Harry Kerkhofs is gestart met dit bedrijf, er is natuurlijk in al die jaren veel verandert op het gebied van mode voor senioren. In het begin waren dat met name veel japonnen. Nu zijn dat veelal combinaties, met jonge en vooral vlotte damesmode.
Harry Kerkhofs mode werkt met gerenommeerde leveranciers, die een prima service verlenen, dat is ook de service die wij weer verlenen aan onze klanten.
De inkoop afdeling van ons bedrijf gaat regelmatig mee met de modeshows om direct ter plaatse een indruk te krijgen wat de wensen zijn van de bewoners en de leiding. Overtuig u van de mogelijkheden door even verder te klikken op deze web site. Bovendien kunnen wij u in een persoonlijk gesprek nog veel meer vertellen over de werkwijze van deze firma, alles is bespreekbaar.

Harry Kerkhofs mode opereert in bijna alle provincies in Nederland en er is een ook een apart onderdeel gevestigd in Belgiƫ, de verantwoordelijke managers zijn altijd bereikbaar op de volgende telefoonnummers:

Mirelle Oomen 06 22779587
Bob Poelmann 06 54222138