Modeshow

Harry Kerkhofs mode presenteert dagelijks modeshows in en bij allerlei locaties, zorgcentra’s, serviceflats, KBO centra’s.
Een ongedwongen show, waarbij de mannequins en de presentator uitleg geven over alles wat de bewoners te zien krijgen, “lekker aan de stof” voelen, kijken hoe de pasvorm is en nog veel meer informatie.De presentator vertelt over de nieuwste modekleuren en de mogelijkheden om te combineren.
Bijgaande foto’s geven een indruk van enkele items uit de collectie die Harry Kerkhofs Mode dit najaar presenteert, natuurlijk is er nog veel meer. Het assortiment waarmee wij naar u komen bestaat uit ruim 1500 stuks, dus keuze voldoende.

Enkele prijs indicaties:
Blouses verkrijgbaar vanaf 39.99, perfecte pantalons [rondom elastiek] ook in de korte maat lengte 39.99 van ons bekende modelabel Setter Lady. Er is ook al een mooie pantalon voor 34.99 in 4 basis kleuren verkrijgbaar.
Truien; met polo kraagje in héél veel kleuren en dessins 39.99/44.99 van de merken DutchB, Leona en Styles Fashion.
Een mooie jassen collectie o.a. in de bekende leretta, lebek en wega kwaliteit [suedine] en natuurlijk in het najaar ook wollen stoffen verkrijgbaar vanaf maat 36 t/m 56 prijzen vanaf 89.99
Rokken, rondom elastiek met zakken o.a. in de wol/touche kwaliteit, zeker GOED WASBAAR, vanaf 44.99, merken; Setter, Zondesign, Seda, BNT
NIEUW, is een vlotte collectie jeans combinatie, met pantalons, gilets en jasjes
Natuurlijk is er nog veel meer te zien. Overtuig uzelf tijdens een modeshow van ons.